Szakkereskedő Mosonmagyaróvár

Rólunk

Tisztelt Látogató!

Engedje meg, hogy alábbiakban röviden bemutassam vállalkozásunkat.

Cégünk a Czencz Kaputechnika (Czencz és Társai 2002 Kft.) családi vállalkozásként jelenlegi formájában 2002 óta résztvevője a hazai nyílászárós piacnak, de gyökereink és az szakmában szerzett tapasztalatunk egészen az 1990-es évek elejéig nyúlik vissza. Jelenleg több, mint 20 fős csapatunk ipari valamint lakossági kaputechnikai és nyílászáró rendszerek forgalmazásával, telepítésével és fenntartásával foglalkozik.

Tevékenységi körünkbe tartozik a beltéri ajtók, garázskapuk, ipari kapuk és kapurendszerek, rakodástechnikai termékek (rámpakiegyenlítők, kaputömítések, emelőasztalok), sorompók, parkoló őrök, automata toló- és nyílóajtók szerelése, kerítések, kerti kapuk, nyíló-, tolókapuk, úszó kapuk gyártása, épület lakatosipari munkák. A kapuk motorizálását, távirányítását is végezzük, így a kaputechnika terén komplex szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleinknek.

Mivel az évek során sok-sok kaput, kapunyitó automatikát szereltünk fel, ezért a szerviz és karbantartási tevékenységünk évről-évre nagyobb feladat. Szakembereink folyamatos képzéseken vesznek részt, ahol elsajátítják a megjelenő újdonságok technológiáit. Természetesen szervizünk márka függetlenül vállalja a javításokat.

Több hazai és külföldi gyártó területi képviseletét látjuk el, melyek - a teljesség igénye nélkül – az alábbiak: Hörmann, Besam, BFT, Came, Kling, Marantec, Normstahl, Record, Roger Technology, Sommer, Combi Arialdo, Nice.

 

2014 májusától a Mosonmagyaróvári MoWin parkban (ipari park) birtokba vettük új több mint 600 négyzetméteres üzemünket, ahol bemutatóteremmel, saját lakatosüzemmel és rengeteg raktári termékkel várjuk kedves meglévő és új ügyfeleinket.

Új telephelyünk címe: 9200 Mosonmagyaróvár, Éger utca 7/a  (MoWinpark – ipari park)

Célunk, hogy termékeink választékával, minőségével kielégítsük vásárlóink minden elképzelését és igényét. Cégünk munkatársai ennek érdekében végzik munkájukat.

Kérdés merült fel Önben, informálódni szeretne?

Kérem, töltse ki a "Kapcsolat" menüpont alatt kérdőívünket és munkatársaink felkeresik Önt.

Amennyiben szóban szeretne információt kapni, úgy kérem, látogasson el bemutatótermünkbe, vagy keressen minket telefonon. A "Kapcsolat " menüpont alatt megtalálja cégünk központi számait ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

 

Reméljük mielőbb elégedett ügyfeleink között tudhatjuk.

 

Megkeresését várva maradok,

 

Üdvözlettel:


Czencz Ferenc
Ügyvezető Igazgató

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.