Szakkereskedő Mosonmagyaróvár

Acél többcélú ajtók

Acél többcélú ajtók

Többcélú ajtók - Erős acélajtók különböző követelményknek megfelelve

A többcélú ajtók a jó anyagminőségnek és a precíz gyártásnak köszönhetően különösen ellenállóak és biztonságos működésűek. Ezért acélajtajainkat sok helyen alkalmazzák, ahol erős ajtóelemekre van igény: az egy- és többlakásos társasházakban ugyanúgy, mint az iparban, a kereskedelemben, a középületekben és a mezőgazdaságban. A mellékelt "Multifunkciós ajtók" prospektus átfogó ismereteket nyújt a  tűzgátló, fütgátló, hanggátló és biztonsági ajtó széles körű  termékprogramjáról. A "Kapuk és ajtók a lakóházba" prospektus segíti a helyes ajtóválasztást  biztonságos pincebejárat, a nedves terek vagy hobbiszobák, a gyermek- vagy ifjúsági szobák, a tetőtérbeépítés vagy a garázs és a ház közötti átjárók vásárlása esetén.

Tűz- és füstgátló ajtók

hoermannproduktemultifunktionstuerenfeuerschutz.jpgA füst és tűz okozta károknak végzetes, életveszélyes következményei lehetnek. Ezért is van nagy jelentőségük a biztonságos felszereltségű tűz- és füstgátló ajtóknak. Ön bízhat a bevizsgált, és az építési felügyelet által engedélyeztetett Hörmann tűz- és füstgátló ajtókban.

symbole-feuerrauchschutztueren.jpg

Hanggátló ajtók

hoermannproduktemultifunktionstuerenschallschutzgekontert.jpg A zaj nemcsak a koncentrációs képességet csökkenti, hanem stressz és tartós betegség kiváltója is lehet. Ezért is fontos, hogy a zajt ott fogjuk meg, ahol az keletkezik. A Hörmann hanggátló ajtók, az akár 61 dB-es hanggátlásuk révén, jelentően hozzájárulnak ehhez.

symbole-schallschutztuerendb.jpg

Biztonsági ajtók

hoermannproduktemultifunktionstuerensicherheit.jpg Első a biztonság! A Hörmann betörésgátló ajtók már 1999 óta az ENV 1627 - 1630 európai szabványok szerint vannak bevizsgálva és tanúsítva. Az RC 3 ellenállási osztályú és EN 1125 szerinti teljes pánikfunkcióval rendelkező 2-szárnyú biztonsági ajtók biztosítják a vészkijáratokat és megbízhatóan védenek a betöréssel szemben.

symbole-sicherheitstueren2.jpg

Többcélú ajtók

hoermannproduktemultifunktionstuerenmehrzweck.jpgRaktárhoz vagy irodához, bentre vagy kintre, egyedi felszereltséggel vagy anélkül – a Hörmann többcélú ajtó programja a legkülönbözőbb igényeket is kielégíti.

symbole-mehrzwecktueren.jpg

Katalógusok & dokumentációk
Multifunkciós ajtók
Multifunkciós ajtók
PDF letöltése...
STS / STU acél és nemesacél intézményi ajtók
STS / STU acél és nemesacél  intézményi ajtók
PDF letöltése...
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.